Agenda Evenementen

Agenda Evenementen

 • XXL Special: Chakra Yin in Geuren en Kleuren, zondag 17 november,
  10.00 – 12.30

  Een langere en zachte les waarbij het thuiskomen in jezelf centraal staat. Chakra’s zijn de energieknooppunten in ons lichaam waar veel energie samenkomt. In deze les zullen we houdingen aannemen die de chakra’s stimuleren. Dit wordt nog eens versterkt door de geuren van pure essentiële oliën, welke op onze chakra’s zijn afgestemd.
  We reizen langs de chakra’s, van de wortelchakra naar de kruinchakra. Laat deze reis je in vertrouwen verrassen en meevoeren. Dan wordt dit een prachtige thuiskomst bij jezelf.
  Er is geen ervaring met yoga nodig om deel te kunnen nemen aan de les. We sluiten af met kruidenthee en lekkers!
 • XL Special: Candlelight Yin, vrijdagavond 20 december 19.00-21.00
  Een speciale Yin in kerstsfeer! Op deze vrijdagavond hebben we een mooie verstillende Yin Yoga in kaarslicht. Tijdens deze avond gaan we ook mooie hartopeners doen om zo het licht in jezelf nog mooier te laten schijnen. We sluiten af met kerstthee en lekkers.
 • XL Special: Klankmeditatieconcert, zondag 19 januari 10.00 – 12.00
  Kom jij ook mee als passagier op een prachtige innerlijke reis, bij Vayu Yoga? Laat je meevoeren door de ontspannende werking van o.a. himalaya- klankschalen, kristallen klankschalen, klankbuizen, chakra-stemvorken, shamandrum, hapidrum, oceandrum, ratel, rainstick en stem. Dit alles begeleid door Joke, soundhealer.
  We sluiten af met heerlijke kruidenthee en lekkers! 

Meer informatie over of opgeven voor een van bovenstaande evenementen: bel/app/sms 06-24673167 of 06-46765457 of mail info@vayu-yoga.nl.