Access Bars – Energetische Hoofdbehandeling

Access Bars sessie

Bij deze sessie draait het om de aanraking van 32 punten (de Bars) op het hoofd, die in verbinding staan met energetische banen. Daar worden elektrische ladingen opgeslagen van allerlei beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties. Dit kan zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in jouw leven. Door een zachte intentievolle aanraking van de Bars gaat de energie daar weer volop stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Dit ervaar je letterlijk als meer ruimte in hoofd en lichaam. Vanuit die ruimte kunnen er nieuwe keuzes gemaakt worden in wat je werkelijk wilt in jouw leven, zonder overbodige en/of oude ballast.

Hoe zou dat voor JOU zijn je vrij(er) te kunnen voelen van beperkingen en blokkkades? Om je heerlijk opgeruimd te voelen in jouw hoofd?

Tijden en investering

De sessieduur bedraagt 90 of 60 minuten.
Jouw investering: 77,50 (90 minuten) of 60 euro (60 minuten), te voldoen bij aanvang van de sessie. Dit is inclusief kruidenthee en gezonde snacks.

Wil jij ook een Barsbehandeling ervaren? Of wil je liever eerst wat meer info/advies? Bel of app dan naar Ineke: 0646765457 of mail naar
info@vayu-yoga.nl