Access Energetische Facelift

Access Energetische Facelift

Dit lichaamsproces verjongt, vitaliseert en revitaliseert cellen, waardoor onder andere ook vermindering of verzachting van rimpels en lijntjes tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Dit bodyproces gaat verder dan alleen het gezicht. Het behandelt ook de weefsels, klieren en meerdere organen van het lichaam. Dit gebeurt door de borst, hals en gezicht op een intentievolle zachte manier aan te raken. Zo worden er 30 verschillende energieën getriggerd om beter te gaan stromen.
Celstructuren van gezicht, hals, borstgebied (en zo meerdere huidstructuren van het lichaam) veranderen en de natuurlijke stroming van energie in en rond het lichaam herstelt zich.

Het is een puur ontspannende behandeling. Je voelt je energieker en het levert meer helderheid van geest op. Omdat deze facelift ook op klieren en organen doorwerkt, verjongt dit bodyproces van binnen naar buiten toe. Onzekerheden die er waren/zijn worden zo ook minder of verdwijnen zelfs.
Het effect blijft dus niet alleen bij een jonger uitziend gezicht. Het hele lichaam ontspant intens en wordt meebehandeld. Dit vertaalt zich naar een algehele vitaliteitsboost.

 

Hoe zou dit voor jou zijn en welke mogelijkheden zouden jou dit kunnen bieden?

Tijden en investering

De sessieduur bedraagt 90 minuten of 60 minuten.
Jouw investering: 70 euro (90 minuten) of 50 euro (60 minuten), te voldoen bij aanvang van de sessie. Dit is inclusief kruidenthee en gezonde snacks. Bij de eerste sessie ontvang je 15 % korting!

Wil jij een Acces Energetische Facelift ervaren? Of liever eerst meer info/advies? Bel of app dan naar Ineke: 06 - 46 76 54 57 of mail naar info@vayu-yoga.nl