Access MTVSS – Immuunboost

Access MTVSS - immuunboost

Dit is een van de meest dynamische lichaamsprocessen van de Access Consciousness serie. Door de lichte aanraking is het heel zacht en toch krachtig. De behandeling werkt diep in het lichaam door. Het effect is een gevoel van rust, ruimte en ontspanning in het lichaam zoals je dat dan misschien ook nog niet eerder ervaarde. MTVSS wordt vaak ingezet als algehele lichaamsbehandeling. Maar het kan ook op meerdere organen en systemen apart van elkaar toegepast worden. Het kan veel dingen in het lichaam veranderen waarvan we waarschijnlijk niet eens eerder het idee hadden dat dit mogelijk zou zijn...

MTVSS kan vrijwel elke wijze waarop het lichaam ooit verstoord is geraakt ongedaan maken. Dat blijkt ook al uit het feit dat het verlichtend kan werken bij bijv. sportblessures, overbelasting, hernia, etc.
Deze behandeling staat verder al heel lang bekend als specifiek bodyproces om ons algehele immuunsysteem te activeren.

 

MTVSS is uitermate geschikt om de energie van het lichaam te volgen, waarin mogelijkheden oneindig blijken te zijn, op meerdere niveau’s. Zie het als het ware als een innerlijke make over.

Hoe zou het zijn om jouw lichaam te (her)creëren zoals het oorspronkelijk ooit was bedoeld?

Tijden en investering

De sessieduur bedraagt 90 of 60 minuten
Jouw investering: 70 euro (90 minuten) of 50 euro (60 minuten), te voldoen bij aanvang van de sessie. Dit is inclusief kruidenthee en gezonde snacks. Bij de eerste sessie ontvang je 15 % korting!

Wil jij graag een Access MTVSS behandeling ervaren? Of wil je liever eerst meer info/advies? Bel of app dan naar Ineke: 0646765457 of mail naar info@vayu-yoga.nl