Access Reconnection With Earth

Access Reconnection With Earth

Verbinding met de aarde en natuur om jou heen.

Denk eens aan het gevoel na een fijne boswandeling: Je staat stevig met beide benen op de grond, je hoofd is helder en er is weer zin om dingen aan te pakken. Stel je nu eens voor hoe het zou zijn dat gevoel elke dag te hebben, waar dan ook..
In deze drukke maatschappij met overvolle agenda’s zijn we het contact met onszelf voor een groot deel kwijtgeraakt. We nemen niet genoeg tijd om naar buiten te gaan. Zo sluiten we onszelf nagenoeg af van een belangrijke bron van energie en ook levensvreugde.
Door teveel in het hoofd te leven vergeet je dat je ook nog een lichaam hebt dat aandacht en zorg vraagt. 
Zoals een klein kind dat geen aandacht krijgt vervelend gaat doen, gaat het lichaam ‘zeuren’ om aandacht. Als dat niet gebeurt ontstaan er klachten, die weer uitmonden in ziektes.

Reconnection with Earth herstelt de verbinding met zowel jezelf als omgeving. 
Dit zorgt voor een meer krachtigere verbinding met de aarde waardoor je beter staat en bestand bent tegen de uitdagingen in het leven. Je creeert makkelijker, hebt minder last van klachten en pijn verdwijnt naar de achtergrond of gaat zelfs weg.

 

Hoe zou dat voor jou zijn om dit te mogen ervaren en wat zou jou dat voor nieuwe mogelijkheden kunnen bieden...
Hoe zou dit voor jou zijn en welke mogelijkheden zouden jou dit kunnen bieden?

Tijden en investering

De sessieduur bedraagt 90 minuten of 60 minuten.
Jouw investering: 70 euro (90 minuten) of 50 euro (60 minuten), te voldoen bij aanvang van de sessie. Dit is inclusief kruidenthee en gezonde snacks. Bij de eerste sessie ontvang je 15 % korting!

Wil jij een Acces Energetische Facelift ervaren? Of liever eerst meer info/advies? Bel of app dan naar Ineke: 06 - 46 76 54 57 of mail naar info@vayu-yoga.nl